Boknörd?

Jaha, där ser man, trodde näsan jag skulle vara mer nördig...


What happens in Borås

Nu är man hemma igen då. Borås var underbart, tack så mycket Sofie och Özgur för allt. Jag känner tat det är skönt att vara hemma men hade så kul hos er.

Jag kom ner på onsdagen, vi började med att ta en lunch på en restaurant nere vid Viskan, godare mat får man leta efter. Därefter bar det av till Knalleland för att kika lite i affärer, hittade bl a en filt tillvardagsrummet på Hemtex-rean :) Efter en middag hos det lyckliga paret gick jag och Sofie ner på stan för att ta ett glas vin innan bion. Vi såg den helt underbara Mamma Mia. Jag hade hört en massa gott om filmen men alla förväntningar överträffades med råge :) vi var som i ett lyckorus efter att ha tok-skrattat i ca två timmar.

Torsdagen inleddes med att vi åkte till textilmuséet i Borås för att sedan ta en lunch på stan. Vi åkte och bytte bil till en modell nyare och åkte vidare till Göteborg. När vi väl hade hittat rätt gick vi till Naturhistoriska muséet och började med att ta en välbehövlig fika och sen gick vi och tittade på utställningarna. Vi båda kände att det var rätt val av aktivitet, det fanns ju så otroligt mycket att se. Vi drog oss tillbaka till Borås för middag och sen fixade vi till oss lite för att knalla ner på stan. Torsdagar är en kväll att firas enligt Boråsarna, så vi kikade lite på en talangjakt som var på stora torget och sen slog vi oss ner på en uteservering för tapas och vin. Satt där och myste tills vi var kalla och trötta.

Bjuder på en bild :)Så glad kan man bli av lite vin :p

Borås again

Det är länge sen jag var så avslappnad som jag är nu, har inte gjort mycket alls än på semestern.

Imorgon drar jag ner till Borås för att träffa Sofie. Jag ser verkligen fram emot resan och tror det kan bli riktigt roligt. Vi har ett biobesök inplanerat och jag hoppas på en utekväll på torsdag :) Vi kommer dra ut på en "utflykt" antingen under onsdagen eller torsdagen.

Idag blir det en del stök här hemma, ska tvätta, packa och snygga till.

Pie-virgin

Ikväll ska vi göra något jag aldrig gjort förut. Jag gillar att laga mat men har aldrig i mitt 27-åriga liv gjort en matpaj. Så nu ska vi göra en köttfärspaj och dricka lite (mycket?) gott vin till. :)

Ska faktiskt bli skoj att göra den och jag hoppas den blir stark och god.


Sökes: Sol

Jaha, då har man semester då. Great :) men var är min j***a sol? Den vill ju inte alls visa sig :(

Nu hoppas jag på att vädret ska bli bättre nu under veckan så jag kan lapa lite sol :P

RSS 2.0