Falsklarm

Tror ni man blir lite förvånad när man yrvaken går ut på balkongen och en brandbil kommer i full rulle och stannar vid grannhuset? Mitt svar är JA. Vilken start på morgonen.  En granne hade tydligen larmat för att det lät som att en brandvarnare tjöt men det visade sig vara en väckerklocka som lät.Beslöt mig för att flytta fram tvättiden till torsdag istället för att ta det idag så jag sov till strax innan 8, jätteskönt. Men nu är det dags att ta tag i dagen tror jag.

Kommentarer
Postat av: Veronica

Ohh det måste ju ha varit lagom förvånande att se på morgonen!Ja jo jag MÅSTE verkligen ta mig en dag. Jag har sagt det nu i över ett år.. Så typiskt mig! Skämmas får jag göra!Pernilla är hon den lilla nätta inne på L2 med mörkt långt hår. Hon sitter med ekonomiska frågor eller gjorde iaf när jag jobbade på TC. Fråga Gerdan hon vet vem lillpernilla är. ;)Puss puss

2008-09-09 @ 16:05:20
URL: http://justbe.blogg.se/
Postat av: Beyla

Jaha, då hamnade jag här nu :)

Känns som typiskt småstad att folk ringer brandkåren för en väckarklocka, helt lysande!!

2008-09-10 @ 09:50:27
URL: http://www.beyla.blogspot.com
Postat av: Veronica

Nepp inte alls. Eller ja jag blev erbjuden 1-2 månader till men jag ser mig omkring så vi får se hur det blir.Japp uppkörning ja... Hehe, men jag håller datumet för mig själv tills jag är klar! ;)

2008-09-19 @ 14:44:53
URL: http://justbe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0