Utsvulten och uttråkad

Har nu varit på jobbet i 2,5 timmar och det går så långsamt, det händer verkligen ingenting. Inget skoj att bara sitta bort sin tid på det här sättet. Jobbar inom kundservice för ett skapligt stort bolag men det ringer verkligen ingenting. Har i alla fall haft tur med de kunder jag faktiskt hanterat idag, de har varit snälla och goa. Ofta undrar man hur vissa människor har blivit så elaka, blev de slagna eller mobbade som barn? Ok att det ofta är en massa strul men det hjälper ju inte att gapa åt den som försöker hjälpa dig, snarare tvärtom då vill man ju inte hjälpa alls, man gör verkligen bara det man behöver och inte det där lilla extra som man annars kan lägga till.

1,5 timme till lunch och jag håller på att avlida redan. Tror det har med min träning att göra, har redan tryckt i mig två frukostar innan jobbet och ett par äpplen här på jobbet. Ska gå och kolla om det finns mer god frukt tror jag, eller en macka skulle vara supergott. :)

SKIT, det fanns inga mackor så jag får sitta här och knapra på mina salta kex istället. Frukten lockade inte heller.  *tyna bort*


Svaga vader

Jag ska bli stark, var på gymet nu på morgonen och körde ett benpass. Det gick otroligt bra förutom vaderna, de kändes sega och ville inte riktigt som jag. Får piska dem hårdare nästa vecka :P Längtar nästan till onsdag då jag ska ta nästa pass. Då kör jag rygg, biceps och mage, mitt favoritpass faktiskt. Tog en tupplur i solariet efter passet det tyckte jag att jag var värd :)

Snart dags att dra iväg till jobbet, kör en kvällsvecka nu. Ikväll blir det att fira valborg med älsklingens familj :)

*håller tummarna för fullt*  (åt E)

Ses!

Inredning

Sitter i soffan och bara njuter av att ha det nystädat och fint hemma. Åkte till IKEA när städningen var klar, hittade en massa fint. En golvlampa att ha bakom soffan med rispappersskärm, dekorationsblommor och en stor vas att ha på golvet i vardagsrummet, lite tavlor och lite andra småsaker.

Imorgon är det dags att jobba igen, har ju varit ledig en vecka nu :) men först ska mina ben piskas på gymet :)

Städning & underbara människor

Oj oj här går det undan, håller på och storstädar nu efter rusten. Fönstrena är putsade och det mesta är dammat i lägenheten. Det är jobbigt men det ska bli så skönt när det är klart.

Pratade med en av mina kära vänner idag. Hon har en förmåga att alltid få mig på bra humör om jag är nere och få mig gladare om jag nu redan är glad. Så glad att vi har tätare kontakt nu :) Hon är helt underbar. Tack än en gång gumman :) *kramas*

Grilla

Ska grilla med pojkvännen idag :)  Vet inte vad vi ska grilla, han har fixat allt. Har längtat efter att få äta grillat sen förra sommaren så min premiär blir idag :) synd bara att vädret inte höll i sig, det har mulnat på och det är inte så varmt. Får väl krama oss varma *fniss*

Min mamma, syster och systerns kompis var över och fikade nyss :) alltid skoj att få besök. Ska leta bil åt syster :) så om det är ngn som har en mellanklassbil som är i gott skick och kostar runt 30' kan ni ju höra av er :P


Tråklördag?

Lördag, strålande sol och värme i luften och vad gör jag? Sitter och inser att jag inte har något att göra, vill hitta på något men vet inte vad man ska hitta på. Det blir säkert bara att vara hemma och kanske putsa fönster eller ngt. Jag har ju en del städning att göra nu efter rusten. Vi får se helt enkelt.

Tittade på "Sverige dansar och ler" igår, snacka om tokroligt program, Schyffert var klart bäst :D Det kommer bli ett stående inslag på fredagskvällarna framöver.

Nej, ska försöka aktivera mig med något nu :)

Fredag :)

Då var det fredagkväll, har donat undan i vardagsrummet såpass att jag nu kan sitta i min soffa igen :) Chipsen och dippen står brevid mig och nu fattas bara min underbare pojkvän som ska komma över och glutta på det vi gjort :) det blir en kvällspromenad sen. Så jag har verkligen något att se fram emot. :D

Vänner, vi alla har dem men alla är inte lika lyckligt lottade som jag. Jag har en "uppsättning" fantastiska vänner som verkligen finns där för både skratt och gråt :) tror ni har koll på vilka ni är. om inte så kan det vara värt att fråga mig :) Enda felet om man nu kan kalla det fel är att vissa av er är lite för långt bort :( Thank God for cars and trains säger jag bara. Ni är bäst!!!

Är det fler än jag som irriteras på att det utan undantag finns en massa snygga kläder och skor när man inte har råd med dem och när man äntligen har lite extra pengar så kammar man noll under shoppingrundan?! Mig hände det senast igår, har torka på kontot då räkningarna var ändlösa och var på stan med min eminente shopping-guru i Västerås. Tror ni inte att man hittade 500 saker man MÅSTE ha?! Blev iaf ett gult brottarlinne från Gina :) det kunde jag unna mig, det är jag värd.

Gaaaah

Fy fan för trådlöst när det inte funkar som det ska, har bara haft strul sen jag fick min router utbytt, vet snart inte vad jag ska ta mig till, ringde supporten nu och bytte "kanal" för anslutningen hoppas bara det funkar :P

Kaos

Det råder total kaos...i mitt vardagsrum. Soffan är inplastad och maskeringstejp sitter uppe och det står färgburkar, rollar överallt. Det kommer bli så bra det här, det ska bli brunt :) en fondvägg med en skitsnygg tapet från In trade och en schysst brun färg på de andra väggarna. Var och köpte golvlister och bets idag, så fina så :)

Nej nu är det dags att grabba tag i rollern och börja kludda på färg :)

Jag ---->

Japp, sådär ser jag ut *lova* iaf när det är fullmåne och skottdag samtidigt.

Klockan har nu passerat 12 och jag måste nog försöka sova nu. Det här kommer bli bra *se sig omkring* här kommer jag trivas...


Natti :)

Oskuld

Oj, hur ska detta gå, jag har inga livlinor och ingen att fråga om hjälp. Jag är ju en blogg-oskuld. Gör det ont? Kommer folk se att jag bloggar? Jag har massor av frågor som jag hoppas att jag får svar på någon gång.

Tänkte jag skulle använda detta forum som självterapi, skriva om det som får mig att reagera (positivt och negativt). Tror det kan vara bra för alla att få ventilera och jag väljer att vara lite anonym när jag gör det. Det bir nog lite lättare :)

Så välkomna, det här är min värld!

RSS 2.0