Still down south

Nu är det sista dagen här i Borås för den här veckan, men ska hit igen på måndag och vara här hela nästa vecka :) Det är jätteskoj att vara här men man saknar sina nära och kära då jag inte kan ha samma kontakt med dem nu. :(

Ska bli skönt att komma hem ikväll och träffa alla, men ser också fram emot nästa vecka :)

Återkommer i helgen :)

Borås baby

Sitter nu i Borås, har tyvärr inte så mycket att göra just nu, känns lite trist. Hade hoppats på att det skulle vara fullt upp.. (ni som känner mig vet att jag trivs bäst då) Men när jag väl får något att göra går det jättebra så jag antar att jag får vara lite nöjd ändå :p

Det gick jättebra att köra ner och det var inte ens svårt att hitta hit som jag trodde det skulle vara. Hade målat upp skräckscenarier där jag kör så fel att jag blir helt vilse.
Människorna här är trevliga och det råder en annan stämning än "hemma" mycket trivsamt måste jag säga :)

Igår var jag ut med ett gäng, vi åt en god middag och drack en öl eller två. Jag gjorde det smarta valet att dra mig tillbaka till hotellet strax efter 12. De andra hade enligt utsago stannat kvar till efter 2 och ni kan ju gissa vem som är fräschast idag ;) Kan även tillägga att jag var den som drack minst :) Vi hade iaf jätteskoj och de som inte följde med ångrar det nu :)

Ikväll vet jag intevad jag ska hitta på...troligtvis blir det bara att ta det lugnt på hotellet, men vi ifår se :)

On the road!!

Jaha, då ska man på jobb-resa då, ska åka imorgon bitti och återkommer först på fredag eftermiddag/kväll. Ska hjälpa de nya där och coacha dem i arbetet. Jag är jättenervös för att jag inte ska hitta till siten som ligger i Borås men tycker även att det ska bli jätteskoj att få vara där nere och hjälpa till. :)

Nu ska jag ta reda på allt jag behöver veta :) kontaktpersoner, bil, boende osv osv

Guldtjej

Guld nu igen!! Tror inte tjejen känner till andra valörer :)
Har följt hennes kamp i dagarna två och grät nästan när hon tog hem guldet och slog det 18 år gamla Europa-rekordet. En helt fantastisk prestation.

image11


Tillbaka

Det är ett tag sen jag bloggade, finns olika orsaker till det men det är inget jag kommer gå in närmare på. Om någon mot förmodan saknat mina inlägg så är det trevligt :) men tvivlar på att det är så....

Jag har kommit igång med min träning igen, hoppas på att hålla motivationen uppe och att hålla mig frisk. Det är ju tyvärr oftast så att man lyckas bli sjuk så fort man är på g med träningen igen.
Funderar på att utöka med annan träning utöver gymet, har lite idéer men vill nog ha med mig någon då...men vi får se hur det blir med den biten.

Jobb utan framtid

Jag vill ha ett nytt jobb, vill inte vara kvar på ett ställe där man inte får utvecklas eller göra sin röst hörd. Om man säger något som inte passar så är man obstinat och har attitydsproblem. Jag tycker att man ska kunna få säga ifrån när företager gör något som är dåligt för de anställda men det uppskattas inte alls...inte ens om man har förslag på hur det kan göras på ett bättre sätt. Innovativ ska man tydligen inte vara!

Jäkla skitställe!!!!!

Så får ni höra om några lediga platser någonstans...ni vet var jag finns

men åhhhh...

Nu vet jag varför jag inte kom in på gymet igår, tjejen som lämnade ut brickan till mig missade att informera om att jag dessutom behöver två olika koder för att komma in. Så imorse var jag där och körde ett pass :)

Nu börjar träningsvärken komma och jag känner mig nöjd :)

Bra start

Jag hade ställt klockan på 07.30 av en anledning, att komma iväg till gymet vid 8. Äter min frukost, byter om och drar iväg dit. Dörren på framsidan är låst, inte så konstigt, de öppnar 9 för "allmänheten" så vi som är medlemmar har en liten bricka att komma in med från 5 på mornarna, man går då in på baksidan. Glad i hågen knallar jag dit, bara för att mötas av en låst gallergrind!!!! Jaha, hur kommer jag nu in då? Jag går runt till framsidan igen, kanske kom ägaren och låste där bak så vi ska gå in på framsidan tänker jag. Så var inte fallet! Det var bara att vända hem igen, hinner nu inte med att träna innan jobbet och det känns förj***igt men vad ska man göra?!

Kommer ringa gymet idag för att försäkra mig om att det inte händer imorgon igen.

Då var det dags...

Ja, precis som titeln lyder så är det dags att gå tillbaka till jobbet, imorgon är det dags. Kan inte säga att jag längtar, snarare tvärtom. Det skulle inte vara helt fel att ha 4 veckor till :p

Visst jag erkänner, det ska bli skönt att få lite rutin på vardagen igen, komma igång med träningen och laga vettig mat. (det har varit lite sisådär med maten under semestern).

Har varit duktig hemma idag, jag har plockat en massa, diskat ett par gånger, kalkat av kaffebryggaren och lagat riktig mat :)


Det är slut!

Jag vill ha mer semester, ångesten börjar komma. På måndag är det dags att återgå till jobbet och går dessutom in på en kvällsvecka. I och för sig så är det rätt skönt att slippa de tidiga mornarna den första veckan och jag kommer ha tid att återuppta min träning som har legat i dvala allt för länge.

Det är nog dags att börja ta sig ur semesterlunket som jag funnit ytterst behagligt och öka på tempot...men det kan nog vänta några dagar :P

Retard!

Hahahaha, den här blden är ju klockren, skrattar så jag gråter :D

Retard

HAHAHAHAHAHA

Uppdatering

Jaha, vad har hänt då?

Fredagen blev kanonskoj, det började med att jag och Malin skulle dricka vin och ha lite tjejsnack men slutade i balkongfest hos mig och utgång på Hantis. Jag dansade en massa och träffade en del kul människor som jag inte sett på ett tag. Tack alla ni som var där!

Lördagen startade traumatiskt, bakis skulle jag hjälpa min kära syster att flytta. Det är inte att rekommendera, man mår inget bättre när man kommer igång som jag naivt nog trodde. Belöningen var en redigt flottig pizza :p Efter det gjorde jag inte så mycket mer, knäppte ett par filmer och tog det bara lungt i solen på balkongen.

Vaknade skapligt utvilad på söndagen och fortsatte i mitt lugna tempo. Kikade väl på en film eller två och läste på balkongen. (ja jag gillar min balkong)

Igår cyklade jag och Mickis ut till Malmön, hade med oss hennes hundar. Solade och badade fötterna och bara njöt av livet. Kvällen avslutades med ett biobesök med pojkvännen :)

Idag har jag än så länge åkt till Skinnsberg för att hämta upp Elina och åka vidare till Ludvika och lite småshopping. Vi satt sen på hennes altan och pratade innan jag begav mig hemåt igen. Ville ut i solskenet och åkte därför ner till Malmön för att lapa lite sol :)

Så jag måset säga att jag har haft det bra sen sist :)

Blankt papper

Det var så skönt att åka till Emma igår, vi gjorde inget speciellt, underbart :) Hoppas nu bara hon kommer imorgon som jag vill :p

Fick sällskap när jag kom hem också, pojkvännen kom hit, vi la oss bara på soffan och kollade på film på TV så skönt så. :)

Helgen är så gott som oplanerad, vet inte alls vad jag ska hitta på... Vet bara att jag ska och hjälpa syster min att flytta imorgon, hoppas det går snabbt.

Så...vi får se vad helgen bjuder på för äventyr :)

Ses!


RSS 2.0