Tvätt tvätt

Varför tar tvätten aldrig slut? Jag tycker jag tvättar mest hela tiden men det bara fylls på. Tycker det är dags att någon kommer på självrenande kläder, jag skulle iaf uppskatta det :)

Yet another weekend over

Helgen är slut snart och jag ser nästan fram emot veckan, dels jobbar jag kväll vilket innebär att jag kommer vara utvilad, har dessutom ledigt på torsdag :) Det bästa är ändå att när helgen sen kommer får jag träffa Elina med familj igen :) ska bli så skoj att se alla igen. :)

Sitter nu och lyssnar på hur ett par grabbar hojtar över ett bilspel, rätt ok avslutning på en rätt ok helg. Full fart mot nästa!

Pimp my Volkswagen?!

Nu är det snart dags för golfmek igen, var och köpte nya stötdämpare idag, de ska monteras imorgon var det tänkt. Goffen ska dessytom få ny olja och filter.
 
image25

Pimpning är också på g, köpte hållare till registeringsskyltarna så jag kan sätta dit skyltarna jag köpte i somas :p bättre sent än aldrig, eller hur? Jag köpte även nya tygmattor som jag ska lägga i.

Glädjande sms

Åh vad man kan bli glad av ett enda litet sms. En väninna jag inte träffat mycket på sistonde hörde av sig idag via sms. Hade just tänkt på henne, hennes födelsedag är på intågande och tänkte ringa henne imorgon för att se så hon ska vara hemma då :) Hon kom dessutom med goda nyheter, en gammal bekant har fått sitt andra barn :)

Sitter helt ensam här på soffan och bara ler :D Saknar henne så mycket! Cant wait!


Sol ute sol inne?

Vilka underbara dagar vi har haft nu, 3 hela dagar med sol, sol, sol :) Kan knappt få nog av den stora lampan. Går ut på rasterna och sätter mig på balkongen när jag kommer hem, allt för att få vara i solen lite längre.

Allt är dock inte solsken. Jag har lite bryderier om min framtid just nu, jag känner att något måste hända. Vad vet jag inte än men det lär ju visa sig. Återkommer säkert i ärendet framöver.

Ny stil

Orkar inte med den gamla rosa bloggen, vet inte heller hur man fixar en egen och jag har i dagsläget inget intresse av att skapa en helt egen, så jag tar en av de mallar som finns.


Ny bil kanske?

Hittils har helgen varit riktigt bra måste jag säga. Slutade sent i fredags så när jag kom hem var det redan två glada grabbar här :) Korkade upp en flaska vin och kollade på slutet av matchen som gick. Vi spelade TP, självklart vann jag, bitterheten var hög hos en av mina motspelare men det fick han allt komma förbi :)

Lördagen inleddes med en enorm frukost, kunde knappt röra mig efteråt :P Vi åkte runt och fixade en massa småsaker som skulle göras. Vi åkte och bytte bil till ngt roligare och jag fick testa den :D Att bilkörning är skoj det visste jag men att det kunde vara så roligt kunde jag aldrig drömma om :) Vilken åktur. Efter mer bilkörning och två biltvättar åker vi hem för att laga mat, sen kom ett par kompisar över :)

Undrar vad som händer idag?!


Igång igen

Nyduschad efter en lång promenad i rask takt. Vilket härligt väder vi har idag :) Trodde jag skulle få regn på mig, det kom en skur alldeles innan jag gick ut men jag hade turen med mig. Nu blir det lite mat och sen är det väl snart dags att åka till jobbet igen. Det var i alla fall skönt att få röra lite på sig. :)

P**s-väder

Neeeeej, så börjar det regna :( Jag som hade hoppats på en fin dag! Jobbar kväll och vill kunna sitta ute på lunchen och mysa, det går ju mindre bra idag. Får ta med en bok istället :/

Lugn, lugnare...dött?

Jaha, då var ännu en helg över allt för snabbt, har inte gjort så mycket alls. Fredagen gick ju bort helt iom min huvudvärk.

På lördagen var jag trött och matt efetrsom jag inte fått i mig något att äta på länge och det sätter ju sina spår. Hann med en tur till Silvan i Eskilstuna, handlade en anordning som jag ska sätta upp på väggen i sovrummet och hänga mina halsband på. Behöver verkligen få ordning på alla smycken. Åt en god lunch på Tuna Park också. Åkte sen hem och sov en stund. Kvällen innehöll god mat och ett par filmer.

Igår var jag över en sväng till föräldrarna och fikade lite, senare kom Mickis över för att bli slingad. Hon blev jättenöjd :) Resten av kvällen spenderades på soffan.

En solig lunch

Var ute på lunchen i torsdags, var så skönt väder så jag gick ner till vattnet och satte mig en stund. Som vanligt så var det en massa änder där och strosade.Hade kameran med mig och fotade lite, måste ju bli van vid den.



Sen hittade jag lite annat i vattnet, vad tror vi det är? En kundvagn?


I'm alive

Uff, var helt borta igår, vaknade med huvudvärk som inte ville ge sig. Försökte göra mig iordning på morgonen, vill ju inte vara hemma från jobbet, men icke att det gick. Ringde jobbet och sjukskrev mig sen var det bara att gå och lägga sig, sov hela dagen och hela natten....känns ju värt

En bra dag!

Nyligen hemkommen från en shoppingtur med Veronica, vi hade som vanligt jätteskoj och mycket att prata om. Det var jätteskoj att ses igen, man kan inte få för mycket av hennes galenskap så är det bara! Jag hade lite shoppinglycka, hittade en ny plånbok, ett linne från JC och en del småplocket... Veronica hade inte lika bra lycka den här gången, men det kommer fler gånger snart :)

Lite roligt var det när vi upptäcker att affärerna börjar stänga, tiden hade flugit iväg utan att vi insett det, jag trodde att klockan var max 19.00 men nänä, 20.00 var klockan. Tecken på att vi haft det bra iaf :)

Vi kanske ska ta en middag snart också? Vad säger du/ni?


Jobbigt på jobbet

Ännu en arbetsdag avklarad, kompade ut en timme tidigare idag, ångrar det inte nånstans. Fick besked om att jag inte fått tjänsten jag sökt, det var en internrekrytering. Det som svider mest är ändå att jag inte fick komma på intervju och visa vad jag har att komma med. Vet iofs inte hur många som sökt och hur många som intervjuats, känns som att det var få som intervjuades iaf. Hoppas bara inte att det redan var bestämt innan annonsen gick ut som vissa på jobbet tror, jag tvivlar dock på det.

Jag får helt enkelt komma igen när det utlyses andra tjänsteroch hoppas på bättre lycka då.

Det var dags

Tyska ingenjörer kan bilar, dvs de vet hur man ska göra dem mer svårmekade äm man tror är möjligt. Min Golf är av 92 års modell, alltså lite rost här och där är ju att vänta. För att få loss bromsoket ska man lossa på ett par bultar...med insexnyckel. Bulten är dessutom insjunken i oket. Andra har försökt att få bort dessa bultar men misslyckats vilket har gjort att de sabbat "hålen" lite. Ni kan ju tänka er vad min "mekaniker" tycker om detta :P


Lite skillnad är det allt på det gamla och det nya belägget...


Minst sagt


Sen var det ju det där med sprickor


Och såklart har det släppt lite här och där

Som jag har längtat!

Nu är det äntligen helg, för vissa kommer den tidigt, för mig kom den 20.30. Sitter nu hemma i min soffa och bara känner efter lite, funderar på var kvällen ska leda mig. En promenad är förslaget,  vi får se om det blir så.

Det här kommer bli en bra helg!

Lycka är...

att komma i förra säsongens jeans :) Efter en hård kamp kom jag i mina snygga jeans! Nu ser jag ut som sommaren personifierad :D

Puss på er!

Wiiieeee

Vår i luften

Jag älskar verkligen den här tiden på året, det är ljust och varmt igen och sommaren står för dörren :) Önskar att jag inte skulle jobba hela kvällen, missar ju det fina vädret. Har inte kunnat vara ute nu på förmiddagen heller då jag sprungit i tvättstugan.

Hoppas det är lika fint väder i helgen, då blir det nog en promenad eller två :) Så länge jag får vara ute i det fina vädret så spelar det ingen roll vad jag gör. Lär bli lite bilmekande i helgen, min bil ska få nya bromsbelägg.
Hmm, man kanske skulle ta och sätta på sommardäcken då när man ändå har två däck av, nu lär det väl inte komma mer snö?

Nu återstår en viktig vårfråga...kommer jag i mina vita jeans som jag köpte förra året? Får testa det efter duschen idag. Om jag nu har sån tur blir det nog premiär för dem idag :D (har ju köpt en topp som passar perfekt till just vita byxor)

Återkommer med lägesrapport.

Helgen som gått

Tänkte jag skulle ha "shopping-bloggat" i helgen men det gick ju siådär iom arbetet de gjort på blogg.se.

Var i Västerås i lördags för att shoppa loss, blev lite smått och gott i kassarna för första gången på länge :) Kom hem med tre toppar, ett par skor, några nagellack, underkläder och lite småplock från ikea.

På kvällen blev det att knata över till ett par kompisar som hade fest, drack en massa gott vin, klart lyckad fest :)

På söndagen var jag mest slö, slapp och likgiltig :p var nog lite sliten efter lördagens bravader...

RSS 2.0