7 dagar..

Vad gör man när man har 7 arbetsdagar till semester? Enligt min erfarenhet, längtar!! Jag önskar så att tiden ska ta ett jättehopp så nästa fredag är närmre. Dock får tiden gärna stanna till lite på måndag kväll då jag och Mickis ska se SATC :) det är något vi planerat att göra sen vi först hörde om filmen i vintras. Ska bli så skoj, längtar så.

Våra planer för semestern är rätt så enkla, vi kommer säkerligen göra några dagsturer till diverse ställen. Jag ska ner till Borås och hälsa på en sväng är det planerat. Den stora resan blir under min sista semestervecka då vi tar vårt pick och pack och drar till Soumiland och stannar där en vecka.

Så man kan säga att jag har en del att se fram emot! :D

Jag är så lycklig.

You, me...the future!?

Nu händer det grejjer, vill inte gå in på det för mycket än då jag inte vet hur saker och ting kommer utvecklas. Det kan vara så att en helt ny framtid ligger för mina fötter.

Stark?!

Sitter här och väntar på att herrn ska komma hem så vi kan dra ut i spåret, jag ska vara så stark idag, det har jag bestämt


Back again

Jag har varken haft tid eller ork att blogga på sista tiden. Det har varit fullt upp.

Jag har börjat springa, det känns jättebra specielllt eftersom jag aldrig kunnat springa. Mina benhinnor har alltid satt käppar i hjulet för mig. Nu kör vi hårt ett antal dagar i veckan och jag har gjort en massa framsteg. Dock märker jag att om humöret inte är på topp så orkar jag ingenting. Igår var en sån dag så jag är besviken över att jag inte orkade mer, kanske vore bättre att inte ha dragit ut alls.

Jag har spenderat en helt underbar dag i Stockholm, vi började med att strosa runt på stan och shoppade, vi köpte till och med nya kläder att byta om till då väderprognosen sa att det skulle vara mycket kallare än det var. Men men jag klagar inte. :) Efter en god lunch i gamla stan drog vi ut till Gröna Lund och åkte en massa roliga karusseller (och en del hemska). När vi sedan vid 22-tiden klev på tåget hem var vi trötta men mycket nöjda med dagen. Jag somnade i en mysig famn redan innan Sundbyberg ch sov sedan till Västerås.

Nu är det tre veckor och ett par dagar till semester och jag längtar snart ihjäl mig!


RSS 2.0