Spontan-semester

Fick en så bra idé igår...bestämde mig för att jag skulle kolla upp om jag inte kunde ta ut en semesterdag, chefen undrade hur det såg ut, om det var mycket backlogg på arbetet. När jag intygade henne om att det inte var fick jag  min önskan beviljad :)

Så nu är jag hemma för en tre-dagars helg :) så underbart!

Full fart mot helgen

Jag ser verkligen fram emot helgen, förra helgen blev ju lite kort i och med min migrän på lördagen så nu vill jag verkligen fira helg på riktigt. Två arbetspass kvar, hoppas att de går förbi i rask takt.

Mycket som händer nu i helgen, vi ska som det ser ut åka och titta på go-cart tävling på lördag, sen är det planerat att vi ska åka ut på landet för grillfest. (tror att det ska grillas iaf). Någon gång under helgen ska vi kika in hos vännerna som nyss fått sitt hus och se hur det går med renoveringarna.

Troligtvis blir det grillning på söndag också. Ska försöka städa av och ur min bil också så jag kan lägga i mina nya fina tygmattor, de mattorna som ligger i nu har gjort sitt.

Nu hoppas vi bara på fint väder så blir det med all säkerhet en lyckad helg. :)


slö, slappare, jag?

Ok, jag brände mig, har gått under smeknamnet indianen nu ett par dagar. Nu börjar det ge sig så jag kanske slipper det nu :p

Sitter här i soffan och funderar på om man kanske ska ta tag i sin dag och laga mat så vi har matlådor veckan ut. Ska nog sitta en liten stund till tror jag *slöis*

Sol(arie) tid

Har man inte tid att ligga ute i solen så här på våren/försommaren så får man ta till solariet på gymet för att fixa grundbrännan. Masade mig ner nu på förmiddagen och njöt av värmen. Lyckades till och med hålla mig vaken vilket är mycket ovanligt för mig. Måste bero på den kassa skivan som satt i cd-spelaren, orkade varken kolla efter vad det var eller byta.

Funderar på att boka en tid till fredag också, måste bara kolla så jag inte bränt mig nu :p

Snart dags för dusch och jobb...


Utmaning

Jag antog utmaningen av Vero och här kommer svaren:


3 namn jag går under : Jessica, Tjockis (Carl) Jess (Jobbarkompisar)
3 saker som skrämmer mig: sprutor, ormar och stegar
3 saker jag har på mig: mjukisbrallor linne och luvtröja

3 sanningar: Jag är envis, lojal och galen

3 saker jag verkligen vill ha: lycka, barn (i framtiden) och en snabbare bil :p

3 personer jag utmanar:  Tony (har inga fler :( )


Trööööött

Nu är jag trött...har varit det hela veckan känns det som, men nu har vi städat garage hela kvällen och det känns. Återkommer snart med ngt roligare.

Soffjakt

Jag vill köpa ny soffa, men vet inte riktigt vad man ska köpa istället. Jag är nöjd med formen och mjukheten i min nuvarande soffa men skulle vilja ha en mörkare. Vi var till Västerås igår för att kika lite efter nya objekt men vi kände inte att vi fastnade för någon alls. När vi kom hem pratade jag lite med en väninna i västerås som tipsade om en affär, tror den hette Nordic där skulle det tydligen finnas snygga möbler. Tumbo lär få ett besök också.

Jakten fortsätter


RSS 2.0