Bästa kryssen!

Jag kan inte riktigt finna ord för hur sjukt skoj jag haft i helgen. Trots min förkylning som faktiskt var en aning bättre på lördagen så bar det av på kryssning tillsammans med familjen. Det började lugnt med buss upp till Stockholm med tillhörande fika på terminalen. När vi väl kom på båten blev det ett glas vin för att värma upp inför kvällen.

Efter en obeskrivligt god middag hamnade vi i närmsta bar där jag självklart drack mineralvatten resten av kvällen *host*

Vi lyckades träffa ett gäng byggnadsarbetare också, galnare och roligare människor får man f*n leta efter :p Partyt pågck till småtimmarna då jag stupade i säng bara för att bli väckt 2,5 timmar senare bli väckt för att gå ner och äta frukost.  Det blev till att lägga sig en sväng igen efter det :p

Shit! Hoppas nästa kryss i december blir lika rolig :D

Sjukling

Då var det helg då. Jag har lyckats bli sjuk än en gång och var hemma torsdag och fredag. Förstår inte varför jag är sjuk så mycket nu, inte alls likt mig. Sen jag blev omplacerad till en annan våning på jobbet i augusti har jag varit sjuk tre gånger. Jag är rätt less men hoppas på att det blir bättre riktigt snart.

Min fredagskväll innehöll tvättstuga och Idol. Blir så arg på de som röstar, helt fel människor åker ju ut hela tiden. Igår försvann en av mina favoriter, likaså förra veckan. Man undrar ju hur de som röstar tänker, är det så att man röstar på de man tycker är snygga eller lyssnar man faktiskt på hur de låter? De jag tycker ska åka nu är Johan, han håller inte måttet med sin tonårsröst. Även Robin B borde få åka, han är inte alls lika bra som de andra. Nu röstar jag inte själv för jag tycker att det inte är värt de pengarna som det faktiskt kostar så jag kanske inte får uttala mig :p Just nu är det Anna och Kevin som är mina favoriter så vi får väl se hur det går för dem.

Idag bär det av på kryssning hoppas på en sjukt rolig kväll (och kanske natt) vi får se hur länge festen pågår :)


Vi gör såhär istället

Det är sant som de säger, det blir aldrig som man tänkt sig. Min helg är ett uppenbart bevis på det.

I fredags skulle jag vara hemma helt själv och bara ta det lugnt, hamnade hos Per.
I lördags på dagen skulle jag träna, blev kvar hemma och putsade fönster, diskade osv.
Jag skulle ha en vit helg, hamnade på Hantis och var inte nykter efter vin och ett par Minttu.

Det viktiga är ändå att jag haft roligt :) Så jag är bara glad över att planerna ändrades.

Nu återstår inte mycket av helgen, ska över till mina föräldrar och äta lite senare så det blir trevligt. Men syster yster får agera taxi då jag inte bör köra nu.

Är man patetisk när man...

Jag kan verka konstig och patetisk ikväll, varför undrar ni såklart då...jo jag sitter här i min ensamhet, kollar på Idol och dricker ett glas vin. Men just nu känns det rätt! Det kan ju bli så att jag blir sällskapssjuk senare och hoppas i så fall att det finns någon jag kan vända mig till. Har mina aningar om att det finns det iaf :)

Nu fick jag ett erbjudande jag inte kan motstå, drar ut, hej med er!

Helgen är nära

Det har verkligen varit full fart hela veckan, jag har hunnit med att städa, tvätta, köpa presenter, diska ett gäng gånger, det enda jag inte gjort som jag hade velat är att träna, men har planer på att sticka till gymmet i helgen, Kan till och med bli så att jag tar både lördag och söndag men det beror helt på hur det går och hur jag känner mig.

Idag valde jag att ta sovmorgon till 9 och sen inte göra något alls innan jobbet. Ska strax hoppa in i duschen och sen laga lite mat, känner mig lugn och fin idag :)

Helgen då? Inte har jag mycket planerat men de saker jag har är riktigt roliga. Ska fira söta Mickis nån gång i helgen, oklart än när det blir. Ska även ta en fika emd en tjej från jobbet så det ser jag verkligen fram emot.

Annars är det helt tomt och det känns bara bra, kommer bli en del fest och stoj här i november/december. En vit helg känns helt rätt just nu :)

Vad ska ni göra i helgen då?

This is my day!

Det var en bra dag det här, det ringde på bra på jobbet och det var så roligt att få träffa alla på jobbet igen :D Blir att jobba lite tidigare imorgon då en kollega ville byta pass med mig, fördelen med det är att jag och Per kan ta en filmkväll :D

Tänkte försöka hinna med att städa innan jobbet imorgon men vi får väl se hur det blir med den saken :p Det behövs men är inte riktigt motiverad just nu iaf... Det känns som att jag har ett fullspäckat schema den här veckan ändå. Vill komma igång med träningen också men är inte helt kry än så det är oklart om det kommer fungera. På torsdag ska jag tvätta innan jobbet. Sen är det ju en viss vän som fyller på fredag, måste försöka hitta något bra att köpa till henne.

Nu sitter jag i soffan och myser med tv, msn, popcorn och tv. Känns som en bra avslutning på dagen.


Måndag hela veckan

Då var det måndag igen, den här gången känns det faktiskt bra att ha en arbetsvecka framför sig, Jag kan anses vara galen för det men det ska bli roligt att komma tillbaka till jobbet efter min enormt händelsefattiga vecka. Ska även bli skönt att jobba kväll, men det beror lite på vilka som jobbar kväll med mig... :) Hoppas att det inte är allt för lugnt eller allt för mycket att göra utan att det lägger sig på en lagom nivå. Förra måndagen när jag var krasslig var det sjukt mycket kö, men har fått höra att det var lugnt resten av veckan. På ett sätt känns det ändå bra att det var lugnt under förra veckan, det innebär ju att jag inte gett mina kollegor extra börda. Om det hade varit kö hela veckan hade jag haft så dåligt samvete över att vara hemma.

Som en kastrull

Jösses, man vet att man festat när man inte är helt nykter när man vaknar! Malin och Robert kom över till mig igår, jag bjöd på lite mat och vi drack gott vin och drinkar. Vi drog vidare ut på krogen för att fortsätta festen. Träffade på en del roligt folk :) (och en del mysko människor) 

Vi hamnade sen på en efterfest som var lite konstig och bröt upp därifrån runt 3.30. Malin och Robert var gulliga och följde med mig för att se att jag kom hem sägert. En timme senare somnade jag ovaggat :)

Jag hade galet roligt, men det kan ju inte bli annat med det sällskapet jag hade. Vi får göra om det! (men skippa efterfesten kanske :p)

RSS 2.0