This is the night!

Den här dagen har jag sett fram emot. Ska börja lugnt med att dona hemma och sen handla hem lite mat.

Det är ikväll det händer grejer, ska till Västerås och festa med bästaste Tim. :) Tråkigt att Helena inte kan vara med men vi kan nog ha roligt ändå. Får röja ännu mer nästa gång när hon kan vara med :p

Jag är så peppad för ikväll och hoppas Tim är det också! Party on people!


I laugh fear in the face

Jäklar nu har jag gjort det!!!! Jag har rört vid en livs levande orm och har dessutom bildbevis :D Hjärtat rusade och jag var inte bekväm någonstans men shit vad stolt jag är!Och ja innan ni säger något, jag var skapligt rädd...det syns rätt bra på ögonen.


Erkännande

Jaha, time to fess up...

Jag vann inte TP igår så jag är inte längre regerande mästare, fick igår lämna över min titel till Per. Det känns tungt men har höga förhoppningar att återta titeln snart igen. :p Så passa dig nu!

Är nyss hemkommen från bio, tittade på Rallybrudar. Länge sen jag såg en svensk film jag skrattade så gott åt. Helt klart en film jag kan rekommendera. :)

Nu blir det snart sängen och laddning inför en ny arbetsvecka.

Ses!

Min vecka

Den gågna veckan har varit väldigt tuff. Jobbet har gått bra men jag har gått väldigt konstiga tider så man har inte kunnat göra något innan jobbet och inte direkt efter jobbet heller. Nu är det äntligen helg och jag vaknar som vanligt tidigt :)

Jag har inga planer alls för kvällen och morgondagen...nån som har några erbjudanden? Kan eventuellt bli så att jag bara sitter hemma och kollar på film men är inte helt 100 på att det är det jag vill med min lördagskväll. :p

TP-master

Per har nyss gått hem, är lite onykter av vinet nu. Kvällen har varit jätterolig :) vi åt god mat, kollade på idol och spelade TP. Självklart vann jag men inte med så god marginal som jag hade önskat :p Tack Per för alla skratt!

Imorgon blir det att dona en del hemma och sen middagsbjudning :) Resten av helgen planerar jag att ta det lugnt och skönt.

Ytterligare en skoj sak är att jag och syster har bokat kryssning, det ser jag verkligen fram emot trots att det är en bit kvar dit :) Ska bli så skoj! Mitt mål är att få upp henne på dansgolvet ;)

Åh en sån helg

Den började sent men i fredags vid 20.30 fick jag äntligen helg. Per kom över och kollade film med mig, bara tog det lugnt  med andra ord :)

I lördags var jag till mor och far och fick i mig lite mat på dagen och sen bar det av till Eskilstuna för att hälsa på Veronica  och gänget. Där bjöds det på kanongod mat och en massa goda skratt. Du har koll på det där med mat gumman! Vi drog sen ut på stan och hamnade till sist på Harrys efter en del velande. Skakade lite rumpa och hade en massa skoj. Tack så hemskt mycket för en jätterolig kväll!
Jag var bra trött när jag pallrade mig upp på morgonen och smög iväg :p Som jag lovat kommer nu en idolbild här ;)


Synd bara att den blev lite suddig...

På söndagen bar det av mot Stockholm för att hämta upp systers katt :) Han var så duktig och skrek inte alls mycket i bilen på vägen hem. Inte var han heller orolig av sig när han väl kom till sitt nya hem. Han ville utforska allt och var supergosig på en gång :) Jag lagade lite mat åt oss och höll sen på att somna på soffan så syrran fick skjutsa hem mig.
På kvällen kom Per över och kollade skräckis med mig.

Så för att avrunda...helgen har varit fullspäckad men åh så kul jag haft! :)

RSS 2.0