Mysfredag

Äntligen är det helg igen. Jag inleder den med att bara vara själv och ta det lugnt, precis vad jag behöver ikväll :)

Imorgon blir det först en sväng till Västerås, ska köpa lite smått som jag behöver och hoppas på att kunna fika med Emma också. På kvällen blir det party med syster yster och hennes vänner, något jag gör alldeles för sällan.  Nu blir det seriöst rumpskakarparty om jag får bestämma.

Söndagen blir nog lugn den också :)

Ser verkligen fram emot den här helgen, ska bli så kul.

Vad ska ni göra i helgen då?

Positiv? Jag?

Jaha, då har man kommit igång med den efterlängtade träningen igen då. Det känns så bra att starta på nytt igen då jag fått lite hjälp på vägen att gå ner i vikt redan. Det känns som att det händer så mycket mer, att det ska synas så mycket bättre. Hoppas bara att det inte bara är jag som tycker det :p

Det går kanonbra på jobbet, jag trivs så sen omplaceringen. Det var absolut den bästa förändringen som kunde ske inom arbetsplatsen.

Annars då? Haha, jaa vad ska man säga...det knallar på och bilen går bra.

I'm on my way, wait for me at the corner!

Falsklarm

Tror ni man blir lite förvånad när man yrvaken går ut på balkongen och en brandbil kommer i full rulle och stannar vid grannhuset? Mitt svar är JA. Vilken start på morgonen.  En granne hade tydligen larmat för att det lät som att en brandvarnare tjöt men det visade sig vara en väckerklocka som lät.Beslöt mig för att flytta fram tvättiden till torsdag istället för att ta det idag så jag sov till strax innan 8, jätteskönt. Men nu är det dags att ta tag i dagen tror jag.

Min vecka

Då var det strax dags igen då, ännu en jobbvecka. Jobbar kväll vilket jag tycker ska bli skönt :) Är så glad över att jag trivs så mycket bättre på jobbet nu. Äntligen en positiv förändring :D

Har en del på schemat den här veckan också:

tisdag tvätt och ev hjälpa syster med färg i håret
onsdag gym innan jobbet
torsdag sovmorgon
fredag gym innan jobbet
lördag middag med goda vänner

Så bra kommer jag ha det :)

Till mina vänner

Tack alla ni som bryr er om mig och stöttar mig, vet inte vad jag skulle göra utan er.


RSS 2.0