Galen eller bara tokig?

Man kan ju undra hur vettig jag är egentligen när jag går med på att vara med och träna dragkamp.... Var dit ikväll och sitter nu i soffan helt färdig. Jag drog och drog men vet inte hur mycket nytta jag gjorde om jag ska vara helt ärlig.

Min tidigare vita luvtröja är nu brun på hela ryggen, likaså rumpan på mina träningsbrallor :p det var rätt halt på banan efter regnet som hela tiden strilade ner. Men shit vad skoj det var, blir ny träning på tisdag. Om jag kan röra armarna då dvs ;)

Pussen

Hjärtintensiven nästa?

Var inne på platsbanken och slösurfade idag. Inte för att jag vill ha ett nytt jobb men det är ju lite roligt att kika runt där. Jag höll dock på att få en hjärtattack när jag upptäckte att de sökte folk på Bianco i Eskilstuna :D Det skulle väl ändå vara ett drömjobb för mig! Kollade in annonsen och upptäcker att det bara var några timmar i veckan, tror det var 9-10 h/v.

Man kan ju inte bli annat än sugen :P Undrar om man får personalrabatt? Haha vore ju inte helt fel :p

Nu sova...måste ju orka trippa runt i stiletterna imorgon också!

Funderingar om tid

Det är väl konstigt det där med hur man uppfattar tid som förflyter. När man sitter och sliter på jobbet eller ligger hemma i soffan och är rastlös kryper tiden fram. När man sen äntligen har semester eller bara gör något roligt verkar någon ha hittat spolknappen så allt går i 180.

Varför är det såhär och vad kan vi göra för att förändra det? Måste ju finnas något tycker jag.

Nåja, 11 arbetsdagar kvar till semester och jag längtar otroligt mycket. Man ser hur arbetskamraterna droppar av en i taget, snart sitter man väl här ensam :p Jag trivs bra på mitt jobb, tro inget annat men jag börjar bli så trött bara, behöver sova ut lite och bara få vara.

Ha det bäst!
Kram Jessica

RSS 2.0