What happens in Borås

Nu är man hemma igen då. Borås var underbart, tack så mycket Sofie och Özgur för allt. Jag känner tat det är skönt att vara hemma men hade så kul hos er.

Jag kom ner på onsdagen, vi började med att ta en lunch på en restaurant nere vid Viskan, godare mat får man leta efter. Därefter bar det av till Knalleland för att kika lite i affärer, hittade bl a en filt tillvardagsrummet på Hemtex-rean :) Efter en middag hos det lyckliga paret gick jag och Sofie ner på stan för att ta ett glas vin innan bion. Vi såg den helt underbara Mamma Mia. Jag hade hört en massa gott om filmen men alla förväntningar överträffades med råge :) vi var som i ett lyckorus efter att ha tok-skrattat i ca två timmar.

Torsdagen inleddes med att vi åkte till textilmuséet i Borås för att sedan ta en lunch på stan. Vi åkte och bytte bil till en modell nyare och åkte vidare till Göteborg. När vi väl hade hittat rätt gick vi till Naturhistoriska muséet och började med att ta en välbehövlig fika och sen gick vi och tittade på utställningarna. Vi båda kände att det var rätt val av aktivitet, det fanns ju så otroligt mycket att se. Vi drog oss tillbaka till Borås för middag och sen fixade vi till oss lite för att knalla ner på stan. Torsdagar är en kväll att firas enligt Boråsarna, så vi kikade lite på en talangjakt som var på stora torget och sen slog vi oss ner på en uteservering för tapas och vin. Satt där och myste tills vi var kalla och trötta.

Bjuder på en bild :)Så glad kan man bli av lite vin :p

Kommentarer
Postat av: Eva

Hej Jessica! Kul att det var lyckat i Borås. Tänkte också gå och se Mamma Mia under semestern. Kramisar!

2008-07-22 @ 00:07:38
Postat av: Karin

ops visste jag inte:)

2008-07-22 @ 20:48:05
URL: http://karinolofsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0